Satakuntalainen pitopöytä nykyajan tapaan
Saa­ris­to­lais­pöy­tä
Kesäinen salaattipöytä
Välimerellinen pöytä
 

Pito-/juhlapalvelu

Ystävällinen palvelu ja herkullinen ruoka tekevät juhlastasi onnistuneen. Suosimme suomalaista – ja erityisesti lähialueella tuotettuja raaka-aineita. Meiltä saat tarjoilut jopa 200–250 henkilön juhliin.
Kodin juhlat ja muistotilaisuudet
Herkku-Mesta on laadukas ja persoonallinen juhlapalveluiden asiantuntija. Oli kyseessä häät, syntymäpäivät, ristiäiset, rippijuhlat, valmistujaiset tai muut kodin juhlat, niin ammattitaitoinen juhlapalvelumme kruunaa tilaisuuden. Meillä on vahva kokemus ja osaaminen myös muistotilaisuuksien järjestämisestä.

Autamme mielellämme juhlajärjestelyissä. Meiltä saat koko paketin noutopöydän antimista ja tarjoilusta astioihin ja karttaukseen – toiveesi ja tarpeesi mukaan.
Yritystilaisuudet
Laadimme ateriat onnistuneeseen yritystilaisuuteen: kokous- ja koulutustilaisuuksiin, asiakastapahtumiin, pikkujouluihin ja muihin yritysjuhliin. Kokousten pitäminen onnistuu myös omissa tiloissamme.

Kylänraitin Herkku-Mesta tarjoaa pito-/juhlapalveluita Laviassa, Kankaanpäässä, Kiikoisissa, Suodenniemellä, Ulvilassa ja Sastamalassa.
Päivitetty 27.5.2014 - Tulostettava versio -

KYLÄNRAITIN HERKKU-MESTA /
APUSISKOT OY

Tampereentie 9,
38600 Lavia

Tilaukset ja pöytävaraukset:
040 838 6081

Avoinna:
ma–pe klo 7–15.00

Muina aikoina tilauksesta.

» Etusivu
» Herkku-Mesta
» Pito-/juhlapalvelu
» Ajankohtaista
» Yhteystiedot
» Kuvagalleria
HakoCMS